Mainokset

Saltimbocca (kana) resepti ja ruokaohje

Mainokset

* 1 kpl kanan rintapala, nahattomana
* 4 kpl tuoretta pienta salvianlehtea
* 2 kpl parmankinkkusiivua
* ripaus suolaa ja mustapippuria myllystä
* nokare voita, paistamiseen
* tilkka kuivaa valkoviiniä
Saltimbocca (kana) 2 Annosta
1. Leikkaa kanan rintapala ensin puoliksi horisontaalisesti ja sitten
puoliksi pitkittaissuuntaisesti. Saat nelja samankokoista, pitkaa ja
ohutta kanasuikaletta. Paukuttele suikaleet kevyesti nyrkilla
ohuemmaksi, mutta varo rikkomatta lihaa.
2. Levita parmankinkkusuikaleet leikkuualustalle ja leikkaa molemmat
puoliksi leveyssuunnassa. Laita yksi kanasuikale jokaisen
kinkkusuikaleen paalle ja mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria.
Laita jokaisen kanapalan paalle yksi salvianlehti ja kaaraise sitten
parmankinkku kanapalan ympari (salvia jaa kokonaan kinkun alle).
3. Kuumenna pannulla voi ja paistele kaaryleita, kunnes ruskistuvat.
Lisaa pannulle vahan valkoviinia, ja jatka paistamista pari min. tai
kunnes kana on kypsa. Suikaleet ovat niin ohuet, etta pitaisi kypsya
noin 5 minuutissa. Kun kaaryle on kimmoisa, on kana kypsaa. Ala
ylikypsenna l. kuivata lihaa!
Tarjoa heti tirisevan kuumana vaikka pienen salaatin kanssa
(alkuruoaksi tai kay vaikka pieneksi iltapalaksi)
* Saltimbocca (kana)
Resepti: Saltimbocca (kana) 2 annosta

Hakusanat:

Kuva galleriasta

katkarapusalaatti

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit