Mainokset

Savolainen ryynirieska resepti ja ruokaohje

Mainokset

* 1 litra piimää
* 4 dl kokonaisia tai rikottuja ohrasuurimoita
* 2 munaa
* 1 dl vehnäjauhoja
* 2 dl maitoa tai kermaviiliä
* 50 g voita sulatettuna tai
* ½ dl öljyä
* 1½ tl suolaa
Savolainen ryynirieska
Huom! Jos käytät kokonaisia oharasurimoita, varmista että ne ovat
esikypsennettyjä!
Kaada piimä kulhoon, lisää suurimot ja anna turvota yön yli.
Sekoita joukkoon kaikki muut ainekset.
Aseta uunipannulle leivinpaperi ja kaada seos pannuun.
Nosta pannu 225-asteiseen uuniin ja kypsennä 30-40 minuuttia, kunnes
rieska on saanut kauniin värin.
Tarjoa lämpimänä margariinin, voin tai munavoin kanssa.
Resepti: Savolainen ryynirieska

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

paahtoleipa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit