Mainokset

Savusiikataskut resepti

Mainokset

Ainekset
200 g Lämminsavustettua siikaa
1 purkki Tuorejuustoa (maustamatonta
1 kpl Luomu Kananmuna
2 tl tilliä
2 tl persiljaa
1/2 tl valkopippuria
1/2 tl mustapippuria
1/2 tl rakuunaa
1 tl basilikaa
1 kpl sipuli (pieni)
suolaa (jos tarvii)
1 rkl Dijon sinappia
1 pkt torttutaikina levyjä
Ohjeet
Ensin tehdään ”mössö” sillä välin kun taikina levyt sulaa.
Riko kananmuna kulhoon ja lisää tuorejuusto. Vatkaa ne yhteen
valkoiseksi massaksi.
Perkkaa kalasta kaikki ruodot pois ja nakkele tuorejuustomassan sekaa
pikku palasina. Pilko sipuli atomeiksi ja lisää sekin massaan, tässä
vaiheessa lisää myös sinappi.
Lisää mausteet. HUOM! määrät ovat ”suurinpiirteinmittoja”. Jokainen
oman makunsa mukaan. Suola ei ole pakollinen.
Anna maustua jääkaapissa kelmun alla about 30-60min
Annostele ”mössö” puolitetuille taikinalevyille ja tee niistä taskuja
tai pusseja tai palleroita ihan miten itse tahtoo kunhan ovat tiiviitä.
Voitele ennen uuniin laittoa kananmunalla.
Paista kullan ruskeiksi ja anna jäähtyä rauhassa.
Ei ku syömää!

Kuva galleriasta

juusto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit