Mainokset

possua ja kasviksia hapanimeläkastikkeessa sekä friteerattua omenaa

Mainokset

Resepti: possua ja kasviksia hapanimeläkastikkeessa sekä friteerattua omenaa

Ainekset

  • Possua ja kasviksia hapanimeläkastikkeessa:
  • 400 g possun fileesuikaleita
  • puolikas kiinankaali
  • 1 punainen paprika
  • 100 g tuoretta ananasta paloina
  • 1 punasipuli suikaleina
  • Kastike:
  • 1 prk mangososetta
  • 3 rkl soijakastiketta
  • 3 hienonnettua valkosipulin kynttä
  • 2 rkl raastettua inkivääriä
  • 1 sitruunan mehu
  • 3 rkl siirappia
  • puolikas palko punaista chiliä hienonnettuna
  • Friteeratut omenat:
  • frityyritaikina:
  • 0,5 dl perunajauhoja
  • 0,5 dl vehnäjauhoja
  • 1-1,5 dl kermaa
  • 1 kananmuna
  • sokeria
  • vaniljasokeria
  • kanelia
  • 4 hapokasta omenaa
  • tarjoiluun vaniljajäätelöä

  1. Possua ja kasviksia hapanimeläkastikkeessa: Sekoita kaikki
    kastikeainekset sekaisin ja sekoita possun fileesuikaleiden joukkoon.
    Anna marinoitua hetki. Kuumenna wokkipannulla hieman öljyä ja laita
    suikaleet kuumalle pannulle, kypsennä muutama minuutti, lisää
    suikaloitu paprika ja sipuli sekä paloiteltu ananas. Pyöräytä pari
    kertaa ja lisää kiinankaalisuikaleet. Kääntele hetki ja tarjoa keitetyn
    riisin kera. Friteeratut omenat: Sekoita kaikki taikinan ainekset
    keskenään ja anna taikinan turvota hetki. Kuori omenat, poista kota
    omenaporalla ja leikkaa omenat renkaiksi. Kasta renkaat
    frityyritaikinaan ja kypsennä kuumassa öljyssä kauniin kullan
    ruskeiksi. (Voit kokeilla öljyn kuumuutta taikina tilkalla. Kun sen
    ympärillä poreilee pieniä kuplia, öljy on riittävän kuumaa.) Reseptit:
    Alex Nurmi

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kalalautanen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit