Mainokset

Sillihyytelö resepti

Mainokset

Ainekset
2 kpl matjessillifileetä
1 kpl keitetty muna
1 kpl kypsä porkkana
1 kpl kypsä punajuuri
1 kpl raaka sipuli
kuivattua tilliä
mustapippurijauhetta
1 tlk ranskankermaa tai kermaviiliä (hyla)
1 kpl sitruunan mehu
3 kpl liivatelehteä
Ohjeet
1. Viipaloi sillifileet haarukkapaloiksi, kuutioi kypsät porkkana ja
punajuuri, hienonna raaka sipuli ja keitetty muna. Sekoita aineet
keskenään.
2. Lisää ranskankerma tai kermaviili sekä tilli ja mustapippuri maun
mukaan. Suolaa ei tarvitse lisätä, koska sitä on sillissä
riittävästi.
3. Liota liivatelehtiä n. 5 min kylmässä vedessä, purista vesi pois ja
liuota kuumennettuun sitruunamehuun.
4. Lisää liivate/sitruunaliemi muiden aineiden joukkoon ohuena nauhana
koko ajan sekoittaen.
5. Vuoraa n. 4-5 dl vuoka tuorekelmulla ja kaada hyytelöseos vuokaan.
6. Anna seoksen hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja ennen tarjoilua.
Huom. vaikka kokonaisvalmistumisaika on n. 3 tuntia, raaka-aineiden
kypsentämiseen, paloitteluun ja itse hyytelöseoksen tekoon menee vain
n. 20-25 min, loput hyytymiseen jääkaapissa..

Hakusanat:

Kuva galleriasta

lampaankylki

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit