Mainokset

Sima resepti ja ruokaohje

Mainokset

* 8 l vettä
* 1/2 kg fariinisokeria
* 1/2 kg taloussokeria
* 2-3 kpl sitruunaa
* 1/4 tl tuoretta hiivaa
* Pullotuksen yhteydessä
* 1 tl sokeria (per pullo)
* muutama rusina
Sima
Kiehautetaan osa vedestä ja kaada sokerien päälle. Jos halutaan
tummempaa simaa, käytä koko fariinisokeripaketti (1kg) ja jätetään
kokonaan tavallinen taloussokeri/hienosokeri kokonaan pois.
Sitruuna joko viipaloidaan ja laitetaan siman päälle kellumaan tai
halkaistaan ja puristetaan mehu nesteen joukkoon. Lisää hiiva seokseen.
Sima pullotetaan seuraavana päivänä. Lisätään pulloihin teelusikallinen
sokeria ja muutama rusina.
Pullota sima seuraavana päivänä. Lisää jokaiseen pulloon
teelusikallinen sokeria ja muutama rusina.
Huom! Älä laita pulloon liian tiukkaa korkkia, koska pullossa paine
kasvaa. Sima valmistuu viileässä paikassa noin viikossa,
huoneenlämmössä noin kolmessa päivässä. Sima on valmista kun rusinat
nousevat pintaan.
* Sima
* Sima
Resepti: Sima

Hakusanat:

Kuva galleriasta

ananaskana

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit