Mainokset

Simpukka-katkarapupasta á la chef Tapsa resepti

Mainokset

Ainekset
1-2 dl valkoviiniä
170 g (1 pkt) katkarapu creme bonjour sulatejuustoa
300 g sulatettuja katkarapuja
200 g simpukoita (savustettuja/marinoituja)
2 kynttä valkosipulia murskattuna
2 tl timjamia
1 tl currya
0,5 tl kurkumaa
(1 prk lohta (esim. Pirkka))
Ohjeet
Laita pastavesi kiehumaan. Laita pannulle valkoviini ja lisää siihen
sulatejuusto, valkosipuli, timjami, kurkuma ja curry. Sekoita ja
kiehauta. Lisää sulatetut katkaravut ja simpukat. Maista! Jos haluaa
ruokaisamman ja sakeamman soosin, voi lisätä vielä purkin lohta. Tarjoa
tuorepastan kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

tomaattikeitto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit