Mainokset

Skonssit ja marmeladi

Mainokset

Resepti: Skonssit ja marmeladi

Ainekset

  • skonssit:
  • 4 dl vehnäjauhoa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 50 g pehmeää huoneenlämpöistä voita
  • 1 1/2 dl piimää
  • voiteluun kananmunaa
  • Appelsiinimarmeladi:
  • 1 kg appelsiinin hedelmälihaa
  • 1 sitruuna
  • 2 cm pala tuoretta inkivääriä
  • 1/2 pkt (täydessä paketissa 330 g) hillo-marmeladisokeria
  • tarjolle lisäksi myös kermavaahtoa tai ranskankermaa

  1. Valmista ensin hillo. Kuori hedelmät. Poista hedelmien valkoinen
    kuoriosa ja valkoinen sisusosa. Paloittele hedelmäliha ja soseuta
    blenderillä tai sauvasekoittimella. Raasta inkivääri. Laita
    hedelmäsose, inkivääriraaste ja sokeri kattilaan. Keitä 15 minuuttia
    välillä sekoittaen. Tölkitä hillo hyvin pestyihin, kuumennettuihin
    tölkkeihin ja sulje kannet. Tarjoile skonssien ja kermavaahdon kanssa.
    Nypi huoneenlämpöinen voi ja kuivat aineet murumaiseksi seokseksi.Lisää
    piimä ja sekoita tasaiseksi. Taputtele taikinasta n. 2cm paksuinen levy
    ja ota muotilla (esim. lasilla) pyörylöitä. Voitele skonssit
    kananmunalla ja paista 225 asteisessa uunissa noin 10 min. Tarjoile
    lämpimänä marmeladin ja kermavaahdon kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

paprika

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit