Mainokset

Keskiyon spaghetti resepti ja ruokaohje

Mainokset

* 360 g spagettia
* oliiviöljyä
* 2 valkosipulin kynttä
* 1-2 kuivaa chilipippuria
* ruohosipulia
* pecorinojuustoa hienona raasteena
Keskiyon spaghetti 4 Annosta
1. Laita vesi kiehumaan spagettia varten ja suolaa se reilusti
merisuolalla.
2. Leikkaa valkosipulinkynnet neljään osaan ja paista niitä runsaassa
oliiviöljyssä yhdessä kuivien chilipippurien kanssa. Jos haluat
pastastasi tulisempaa, riko chilipippurit pannuun. Paista hetki, kunnes
valkosipuli ruskettuu.
3. Kun vesi kiehuu, keitä spagetti ”al dente” (niin hullulta kuin se
kuulostaakin, mitä kypsempää pasta on, sitä vaikeampi sitä on sulattaa)
ja nostele se spahettikauhalla suoraan pannuun, jossa olet ruskistanut
valkosipulin. Kuumenna vielä hetki hiljalleen sekoitellen. Lisää
joukkoon vähän juustoraastetta ja ruohosipulisilppua.
4. Tarjoile pecorinoraasteen kanssa. Jos haluat, lirauta päälle vielä
oliiviöljyä raakana ja nautiskele.
P.S. Tätä tehdään monesti yöllä, kun tullaan diskosta tai baarista ja
iskee tyypillinen suolaisennälka tai jos on vieraita illallisella,
jotka innostuvat istumaan pitempäänkin, ja puolenyön jälkeen iskee taas
uudelleen nälkä.
* Keskiyon spaghetti
Resepti: Keskiyon spaghetti 4 annosta

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

juhlaruokaa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit