Mainokset

Spaghetti all’amatriciana resepti

Mainokset

Ainekset
160 g spaghettia
1/4 sipulia
1 pieni, kuivattu chilipippuri(peperoncino)
4-5 viipaletta amerikanpekonia
valkoviinia
tomaattimurskaa
oliivioljya, suolaa, pippuria
pecorinoraastetta tai
parmisaania hatatapauksessa
Ohjeet
1. Laita pasta vesi kiehumaan. Ruskista pannulla oliivioljyssa sipulin
paloja ja chilipippuria. Lisaa pekoni ohuiksi suikaleiksi leikattuna.
Kun pekoni on paistunut, lisaa tilkka valkoviinia ja anna sen haihtua.
2. Tassa vaiheessa pastavesi jo kiehuukin. Lisaa veteen merisuolaa ja
laita spaghetit kiehumaan. Lisaa paistinpannuun tomaattimurska. Anna
kastikkeen poreilla hiljaisella lammolla. Suolaa ja pippuroi(Ota
huomioon etta pekoni on suolaista)
3. Kun pasta on al dente, nostele se spaghettikauhalla suoraan pannuun
jossa olet valmistanut kastikkeen. Levy on edelleen paalla, nosta
lampoa . Anna spaghetin imea kastiketta itseensa muutama minuutti.
Lisaa 2 rkl pecorinoraastetta ja sekoita
4. Jaa lautasille ja laita paalle viela pecorinoraastetta. Tarjoile.
Buon appetito.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

keitetyt_kananmunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit