Mainokset

Suklaa-karamellifondue

Mainokset

Resepti: Suklaa-karamellifondue

Ainekset

  • 2,5 dl kuohukermaa
  • 1 dl sokeria
  • 1 dl siirappia
  • 200 g tummaa suklaata
  • 2 rkl voita
  • (vettä)
  • 1-2 rkl rommia, viskiä, appelsiinilikööriä tai kahvilikööriä
  • lisäksi:
  • 1 pieni ananas
  • 150 g mansikoita
  • 2 appelsiinia fileerattuina
  • 2 päärynää
  • 4 viipaletta pullaa kuutioituna

  1. Laita kattilaan kerma, sokeri ja siirappi. Kuumenna sekoitellen
    kiehuvaksi. Laske lämpöä ja keitä koko ajan sekoittaen kunnes seos
    muuttuu paksuhkoksi kinuskiksi. Ota kattila pois liedeltä ja lisää
    kastikkeen joukkoon suklaa ja voi. Sekoita tasaiseksi. Voit maustaa
    parilla ruokalusikallisella konjakkia, viskiä, tumma rommia,
    sitruslikööriä… mutta fondue maistuu ilman niitäkin. Kuori ja
    paloittele hedelmät ja kuutioi pulla. Tarjoile fonduen kera.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

lettuja

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit