Mainokset

Hasselpähkinä suklaakakku resepti

Mainokset

Ainekset
3 dl(200g) hasselpähkinöitä
3 dl tomusokeria
4 munanvalkuaista
Täyte:
5 dl kuohukermaa
2 tl vanilijasokeria
Koristeluun:
125 g tummaa suklaata
Tarvikeet:
pursotin
Ohjeet
Pohja:laita uuni 175asteeseen.Piirrä leivinpaperille 3 ympyrää
(halkaisija noin 23 cm ).Voitele ympyrät kevyesti.Jauha pähkinät ja
sekoita jauhe tomusokeriin.Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.Kääntele
pähkinäseos vaahtoon.Levitä taikina tasaisesti ympyröille.Paista pohjia
uunin keskiosassa noin 10 minuttia tai kunnes ne tuntuvat kuivilta ja
ovat kokonaan kypsiä,Anna levyjen jäähtyä,enne kuin nostat ne pois
leivinpaperilta.Koristelu:Sulata suklaa ja levitä se
leivinpaperille.Anna suklaan jäähtyä,mutta se ei saa kovettua
kokonaan.Leikaa suklaa kulmikaiksi palasiksi ja anna suklaan
kovettua.Irroita palat toisistaan varovasti.Täyte:Vatkaa kerma
vaahdoksi ja mausta vanilijasokerilla.Kokoa pohjat ja osa
kermavaahdosta kerroksittain.Kuorruta kakku lopulla kermavaahdolla ja
koristele suklaapalasilla.Säilytä kakkua kylmässä tarjoiluun
asti.Tärkeätä muistaa.Pohjat pehmeävät,jos kakun kokoaa liian
aikaisin.Herkku on myös syötävä kerralla,koska pohjat ei kestä
säilytystä.Kokoa kakku 2-3 tuntia ennen tarjoilua.Saat lisää suklaista
makua siivilöimällä päälle kaakaojauhetta ennen koristelua.Ja eiku
nauttimaan.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

pizza

Leave a Reply

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit