Mainokset

Suklaakakku resepti

Mainokset

Ainekset
POHJA:
185 g wilhelmiina-pikkuleipiä
50 g voita
Täyte:
1 levy taloussuklaata
1/2 dl sokeria
400 g maustamatonta kevyttuorejuustoa
3 liivatelehteä
1/2 dl vahvaa, kuumaa kahvia
4 dl vaahtoutuvaa kinuskikermaa
Ohjeet
Murskaa pikkuleivät ja sulata voi! Sekoita keksimurut ja sulatettu voi
keskenään! Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuoan pohjan kokoinen pala.
Aseta se vuokaan ja levitä päälle muruseos! Sulata paloiteltu suklaa
mikrossa tai liedellä vesihauteessa! Sekoita suklaasula ja sokeri
tuorejuuston joukkoon sähkövatkaimella. Pehmennä liivatelehtiä kylmässä
vedessä noin 5 min. Purista kuiviksi ja liota kiehuvan kuumaan kahviin.
Yhdistä liivateseos tuorejuusto-suklaaseokseen. Lisää viimeisenä
vaahdotettu kinuskikerma. Kaada täyte pohjalle. Tasoita pinta ja peitä
foliolla. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 h tai yön yli. Irrota
kakku vuoasta ja laita tarjolle. Koristele esim. kinuskikermavaahdolla
ja pekaanipähkinöillä.
Vinkki!!! Voit korvata kinuskikermavaahdon myös tavallisella
kuohukermalla. Lisää tällöin sokerin määrää 1/3 dl:llä!
* Voit halutessasi pakastaa kakun. Sulata se hitaasti jääkaapissa ja
koristele vasta ennen tarjoilua!

Hakusanat:

Kuva galleriasta

ranskalaiset_perunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit