Mainokset

Sushiriisin keitto-ohje

Mainokset

Resepti: Sushiriisin keitto-ohje

Ainekset

  • 4 dl sushiriisiä
  • n. 5 dl vettä
  • seuraa pakkauksen ohjetta kun keität sushiriisiä
  • n. 1/2 dl sushiviinietikkaa
  • voit ostaa valmista kastiketta tai maustaa oman kastikkeen: kts.
  • ohje alla)
  • Sushiviinietikka:
  • 8 rkl riisietikkaa
  • 4 rkl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • määrä riittää noin 4 dl riisiannoksen maustamiseen

  1. Pese riisi kylmällä vedellä, kunnes huuhteluvesi on kirkasta. Nosta
    riisi kylmään veteen ja anna seistä noin 10 min. Kiehauta riisi
    miedolla lämmöllä noin 15 min. Siirrä kattila levyltä ja jätä riisi
    hautumaan kannen alle vielä noin 10-15 minuutiksi. Nosta riisi laakeaan
    vuokaan ja sekoita sitä pitkittäin ja poikittain, jotta se jäähtyy
    nopeammin. Mausta riisi sushiviinietikalla, sekoita se hyvin riisin
    joukkoon. Sekoittele riisiä kunnes se on jäähtynyt. Peitä riisi
    kostealla pyyhkeellä ettei se kuivu. Valmista sushitäytteet valmiiksi
    pöydälle.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

omena

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit