Mainokset

Tagliatellea ja suppilovahveroita

Mainokset

Resepti: Tagliatellea ja suppilovahveroita

Ainekset

  • 400 g tuoretagliatellea
  • 400 g tuoreita suppilovahveroita tai muita sieniä
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1-2 valkosipulin kynttä
  • 0,5 sitruunan mehu
  • reilusti lehtipersiljaa silputtuna
  • 75 g suolatonta voita
  • reilusti Parmesan-juustoa

  1. Pienennä suppilovahverot. Voit käyttää myös muita metsäsieniä, vaikkapa
    säilöttyjä tai kuivattuja, kunhan käsittelet ne ensin tuoreita
    vastaaviksi. Laita paistinpannulle hieman voita, lisää sienet ja anna
    nesteiden haihtua pois. Laita oliiviöljy pannulle ja odota kunnes pannu
    on höyryävän kuuma. Lisää sienet, hienonnettu valkosipuli, sitruunan
    mehu ja anna paistua pari minuuttia. Lisää persilja, suola ja pippuri.
    Keitä tagliatelle, valuta ja anna kuivahtaa. Lisää voi. Sekoita sienet,
    annostele ja viimeistele runsaalla juuri raastetulla parmesanilla.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

creme_brulee-vaahtokermavanukas

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit