Mainokset

Pekoniin kääritty täytetty possu resepti

Mainokset

Ainekset
1 possun sisäfile
1 pkt pekonia
½ pkt aura
pala purjoa
mustapippuria
lisänä: ½ prk kokonaisia herkkusieniä
valkosipulinkynsiä pilkottuna
kevyet valkosipuliperunat
Ohjeet
Fileen täytyy olla vähän paksumpi, tämä oli joku kermainen-jotakin.
Putsaa fileestä enimmät rämppeet ja pyyhi marinoinnit pois. Leikkaa
pois fileen päät. Leikkaa file pitkittäin auki, hakkaa kevyesti (kuva).
Levitä lihalle purjorenkaita ja auraa ja pippuria myllystä. Suolaa ei
tarvita. Sulje file.
Laita ensin pekonisuikaleet fileen päätyihin, ettei juusto valu ulos.
Kääri sitten koko file pekonilla. Laita käärö uuniin ensin 250 n.10
min., että pekoni rapsakoituu. Vähennä lämpöä 200 ja paista n. puoli
tuntia, en nyt muista ihan tarkkaan, mutta aika äkkiä se käy kun
kuumassa paistaa. Kyllä sen näkee, koska on valmis.
Leikkaa siivuiksi. Pyöräytä pannulla herkkusieniin hiukan väriä, ne
sitten pomppii, lisää valkosipulinkynsi paloja makua antamaan.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

tee

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit