Mainokset

Täytetty Polentan resepti

Mainokset

Ainekset
polentaa
voita
vettä
karkeaa merisuolaa myllystä
pekonia
salviaa
oliiviöljyä
Ohjeet
Valmista polenta paketin ohjeen mukaan (perusresepti). Itse lisää + 10%
maissiryynejä, että saan todella tukevan pohjan. Paista pekoni hitaasti
ruskeaksi ja rapeaksi. Laita keittiöpaperin päälle valumaan. Voitele
vuoka / vati oliiviöljyllä. Kaada puolet polentasta vuokaan ja tasoita.
Levitä kerros pekonia ja salviaa koko alueelle. Kaada loppu polenta
päälle ja tasoita. Anna polentan jäähtyä hyvin, kumoa ja leikkaa 10 x
10 cm palasia. Kuumenna oliiviöljyä pannussa ja paista polenta juuri
ennen tarjoilua kauniin ruskeaksi kummaltakin puolelta. Tarjoillaan
heti. Kasvissyöjät ja vagaanit ja laktoosittomana haluavat voivat hyvin
jättää pekonin pois sekä/tai korvata voin oliiviöljyllä.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

piirakka

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit