Mainokset

Tomaatti-inkivääripenne

Mainokset

Resepti: Tomaatti-inkivääripenne

Ainekset

  • 500 g kuivaa pastaa
  • 1 1/2 dl parmesanraastetta
  • Kastike:
  • 50 g raastettua inkivääriä
  • 400 g kuorittuja, valutettuja tomaatteja
  • 1/2 dl oliiviöljyä
  • 3 kpl valkosipulinkynttä
  • suolaa ja pippuria
  • meiramia
  • parmesanraastetta

  1. Kuumenna öljy paksupohjaisessa kattilassa ja lisää hienonnettu
    valkosipuli, inkivääri ja peperonchino. Sekoita ja lisää valutetut
    tomaatit, mausta. Keitä noin 15 minuuttia eli kunnes tomaatit ovat
    hajonneet. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä al dente, eli kovan
    kypsäksi, noin 12 minuuttia. Valuta huolellisesti ja lisää kastikkeen
    joukkoon, mausta meiramilla. Annostele ja laita päälle
    parmesanraastetta. Italiassa perinteisesti tämä pasta tunnetaan
    Sisilialaisena kesäpastana. Meille mukavan tulisuutensa ansiosta se
    sopii myös talviseen ruokapöytään. Parmesanraasteen voi korvata ricotta
    salata juustolla, joka on kypsytetty raastettava ricottajuusto.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kasviksia

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit