Mainokset

Pekoni tonnikala piirakka

Mainokset

Resepti: Pekoni tonnikala piirakka

Ainekset

  • 1 pkt piirakkapohja-aineet suolaiselle piirakalle
  • 1 prk smetanaa tai ranskankermaa
  • 1 pkt pekonia (n. 170 g)
  • 1 prk tonnikalaa
  • 150 g juustoraastetta
  • ruohosipulia

  1. Pilko pekoni kuutioiksi ja paista pannulla kullan ruskeaksi. Lisää
    tonnikala ja smetana. Laita muovikulhoon juustoraaste. Lisää hiukan
    jäähtynyt täyte juustoraasteeseen ja lisää ruohosipuli. Sekoita
    tasaiseksi. Anna paistua ihanan ruskeaksi 200 asteisessa uunissa n. 40
    minuuttia. Piirakka on maistuvinta hiukan seisottuaan, jolloin pohja on
    saanut hiukan makua täytteestä.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

englantilainen_aamiainen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit