Mainokset

Tulinen possukastike/-pata

Mainokset

Resepti: Tulinen possukastike/-pata

Ainekset

  • 400g Possun marinoitua sukalelihaa
  • 1tlk Valkosipuli tomaattimurskaa
  • 1 Pieni purjo
  • 2-3 Porkkanaa
  • Pala selleriä
  • Puolikas paprika
  • 3-4 Valkosipulinkynttä
  • 2rkl Vehnäjauhoja
  • 1 Lihaliemi
  • Valkopippuria,paprikaa,pippurisekoitusta ronskilla
  • Suolaa
  • Vettä

  1. .Ruskista pannulla possunsuikaleet. 2.Ruskistamisen loppuvaiheessa
    lisää vehnäjauhot ja ruskista vielä vähän.Jauhot voi myös ruskistaa
    erikseen. 3.Laita suikaleet pataan ja lisää vesi.Vettä laitetaan sen
    mukaan haluatko padan vai kastikkeen. 4.Lisätään loput aineet.
  2. .Voidaan kypsentää joko liedellä miedolla lämmöllä tai uunissa 200
    astetta n.2tuntia. 6.Vähän ajan kuluttua tarkistetaan maku ja lisätään
    mausteita jos siltä tuntuu tämä saa olla tulista. 7.Tarjotaan keitetyn
    riisin tai perunoiden kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kakku

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit