Mainokset

Tuliset burritot ja guacamolea

Mainokset

Resepti: Tuliset burritot ja guacamolea

  • Burrito:
  • 2 sipulia
  • 2 rkl öljyä
  • 400 g jauhelihaa tai kypsän kinkun suikaleita (kasvisversioon esim.
  • soijarouhetta)
  • 200 g paprikaa (punaista, vihreää ja keltaista)
  • 2 tuoretta punaista chilipalkoa
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 4 dl paseerattua tomaattikastiketta
  • 2 tl paprikajauhetta
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 8 kpl tortillaleipiä
  • 200 g juustoraastetta
  • Lisäksi:
  • ranskankermaa tai smetanaa
  • salaattia
  • tomaattia
  • quacamolea
  • Quacamole:
  • 2 kypsää avokadoa
  • 2 limetin mehu
  • 1 pieni punasipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 0,5 punainen chilipalko
  • 2 tomaattia
  • suolaa
    1. Hienonna sipuli ja kuullota sitä hetki pannulla. Lisää jauheliha ja
      paista kypsäksi. Pilko paprikat, chilit ja valkosipuli pieneksi ja
      lisää jauhelihan joukkoon. Paista hetki. Lisää paseerattu
      tomaattikastike ja mausteet. Anna kiehua noin 20 min. Valmista
      guacamole. Poista avokadoista kivet ja hienonna hedelmäliha haarukalla.
      Lisää joukkoon limetin mehua. Hienonna punasipuli, valkosipuli, chili
      ja tomaatti josta on poistettu kostea sisus. Sekoita kaikki tahnaksi ja
      mausta suolalla. Nosta jääkaapiin odottamaan valmiita burritoja.
      Valmistele muut aineket valmiiksi. Hienonna salaatti, pilko tomaatit ja
      nosta ranskankerma tarjoiluastiaan. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Täytä
      jokainen tortillaleipä jauhelihakastikkeella ja kääri tiukalle
      rullalle. Nosta burritot uunivuokaan ja ripottele päälle runsaasti
      juustoraastetta. Nosta uuniin ja paista kunnes juusto on sulanut ja
      saanut kauniin paistopinnan. Tarjoile kuumat burritot vihannesten,
      ranskankerman ja guacamolen kanssa. Valmistusaika: 55 min Annos 936
      Kcal

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    lohi

    Leave a Reply

    You must be logged in to post a comment.

    Mainokset
    Sivut
    Uusimmat reseptit