Mainokset

Fasaani uunissa resepti ja ruokaohje

Mainokset

* 1 kpl hyvin riiputettua isohkoa fasaania
* 8 kpl rosmariininoksaa
* 200 g savupekonia
* suolaa, pippuria
* 2 rkl Voita paistamiseen
* 1 kpl omenaa
* 1 dl viinirypäleitä
* 1.5 dl kuutioitua vaaleaa leipää
* 1 rkl calvadosta
Fasaani uunissa 4 Annosta
Kuori ja pilko omena kuutioiksi. Viipaloi viinirypäleet. Sekoita nämä
leipien ja calvadoksen kanssa.
Huuhtele ja kuivaa fasaani. Hiero pintaan ja sisään suolaa,
mustapippuria ja kahden rosmariinin lehdet. Ruskista nopeasti voilla ja
kuumalla pannulla paistaen.
Täytä fasaani omena-viinirypäletäytteellä. Peitä lintu pekonilla ja
kiinnitä ne tikuilla tai sitomalla. Peitä rosmariinin oksilla.
Paista fasaani 175- asteisessa uunissa n. 35 minuuttia. Lintua voi
valella puolessavälin pohjalle kertyneellä liemellä, mutta pekonit
kyllä suojaavat kuivumiselta.
Anna hetken jäähtyä, poista tikut tai nyöri. Nostetaan kokonaisena
pöytään, missä taitava veitsenkäsittelijä pilkkoo ja jakaa annokset
kaikille, pekonitkin ovat syötäviä. Jaa myös jokaiselle pala täytettä.
Tarjotaan perunoiden ja calvados-, kirsikka- tai appelsiinikastikkeen
kera.
* Fasaani uunissa Juuri uunista nostettuna
Resepti: Fasaani uunissa 4 annosta

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

paistetut_perunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit