Uusia perunoita ja silliä
Mainokset
Resepti: Uusia perunoita ja silliä
Ainekset
- 2 matjessillifileetä kuutioina eli noin 180 g
- 1 dl tummaa leipää pieninä kuutioina
- 3 rkl sipulia hienonnettuna
- 3 rkl ruohosipulia hienonnettuna
- 3 rkl tilliä hienonnettuna
- vastajauhettua mustapippuria
- 1 dl smetanaa
- lisäksi: 1 l keitettyjä perunoita
- Hölsytyskurkut:
- 4 n. 300 g keskikokoista avomaankurkkua
- 1/2 tl suolaa
- 2 tl sokeria
- 2 rkl hunaja-omenaviinietikkaa
- 1/2 dl tuoretta tilliä hienonnettuna
-
Sekoita keskenään sillikuutiot, leipäkuutiot, sipuli, ruohosipuli,
tilli, mustapippuri ja smetana. Anna vetäytyä muutama tunti. Valmista
hölskytyskurkut. Viipaloi kurkku ohuiksi siivuiksi esimerkiksi
juustohöylällä. Laita ainekset kannelliseen lasipurkkiin tai
pakasterasiaan. Hölskytä kurkkuja kannellisessa astiassa kunnes
ainekset ovat kunnolla sekoittuneet. Anna maustua yksi tunti. Keitä
perunat. Kokoa perunat, kurkut ja kirjolohenmäti annoksiksi lautasille.
Nauti kylmän valkoviinin kanssa.
Samanlaiset reseptit
Hakusanat:
- fenkolin keittäminen
- aura perunat
- lämmin hapankaali smetana
- vichykurkut fi
- venäläinen suolatut kurkut
- smetana ja tuorejuusto kastikkeessa
- sipulihillokkeen säilyvyys pakasterasiassa
- silliä foliossa
- savuporo pikkelsi
- pororouhetta
- pekonia uusia perunoita kermaviiliä
- mäti-smetanatahna
- lammaskaalikääryleet uusia perunoita sekä puolukkasurvosta
- kikhernecurrya ja perunoita
- kevyttä silliä venäläisittäin
- kermaviili grillaus
- hölsytyskurkut
Kuva galleriasta
