Mainokset

Valkosipuli-juustokeitto

Mainokset

Resepti: Valkosipuli-juustokeitto

Ainekset

  • 1 l kasvislientä
  • 3-4 kpl kokonaista valkosipulia
  • 1 kpl sipulia
  • oliiviöljyä
  • 25 g voita
  • 4 kpl rosamunda perunaa
  • timjamia
  • suolaa ja valkopippuria
  • ripaus cayennepippuria
  • 200 g sulatejuustoa
  • Punainen pesto:
  • 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 2-3 rkl cashewpähkinöitä tai pinjansiemeniä
  • 1 kpl pieni valkosipulin kynsi
  • 1/2-1 dl oliiviöljyä
  • tuoretta mustapippuria myllystä
  • tuoretta persiljaa hienonnettuna

  1. Hienonna sipuli ja kuori valkosipulin kynnet. Kuullota niitä kattilassa
    oliiviöljyn ja voin seoksessa niin että valkosipulit pehmenevät.
    Kuutioi perunat ja lisää kattilaan. Kaada liemi joukkoon. Keitä niin
    että perunat pehmenevät. Lisää mausteet ja juusto. Soseuta keitto,
    tarkista maku ja anna hautua sekä makujen tasaantua. Hienonna pestoa
    varten kaikki muut aineet tehosekoittimessa paitsi öljy. Lisää öljyä
    ohuena nauhana koko ajan vatkaten niin, että saat sopivan paksuista
    tahnaa. Mausta mustapippurilla ja persiljalla. Tarjoile keiton
    lisäkkeenä.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

suklaakeksit

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit