Mainokset

Venuksen sisarkiekot resepti ja ruokaohje

Mainokset

* 0,5 l maitoa
* 2 ps kuivahiivaa (tai 50g tuore hiivaa)
* 1 tl suolaa
* 2 dl sokeria
* 2 tl kardemummaa
* n.12 dl vehnäjauhoa
* 150 g margariinia/voita
* omenahilloa/sosetta
* sokerivesikuorrutetta (tomusokeria+vettä)
* 1 kpl muna voiteluun (ja raesokeria halutessasi)
Venuksen Sisarkiekot
Sekoita osaan jauhoja muut kuivat aineet ja lisää lämmin maito (n.42C).
Vatkaa hyvin ja lisää jauhoja alustaen. Lisää loppuvaiheessa pehmennyt
rasva. Kohota n.15-20 min.
Vaivaa taikina ja jaa se kahteen osaan; toisesta tulee yksi pannullinen
sisaruspullaa, toisesta voit tehdä pikkupullia tai toisen samanlaisen.
Kaulitse taikina ja levitä omenahilloa päälle, rullaa taikina ja
leikkaa 1-2cm paloja. Levitä ne leivinpaperoidulle (en tiedä onko
täysin välttämätöntä mutta näin tein itse) valurautapannulle kuvan
näköisesti.
Kohota ne kaksinkertaisiksi. Voitele munalla.
Paista 200C noin 20 minuuttia tai kunnes ovat kauniin värisiä.
Tee sokerivesikuorrute, poista jäähtynyt kiekko pannusta ja aseta
tarjoiluastialle, koristele kuorrutteella ja tarjoa kylmän maidon kera.
* Venuksen Sisarkiekot Syötäväksi
* Venuksen Sisarkiekot Uunista tulleena
* Venuksen Sisarkiekot Ennen uunia ja nostatusta
* Venuksen Sisarkiekot Pohjalle omenahilloa josta rullaus
Resepti: Venuksen sisarkiekot

Hakusanat:

Kuva galleriasta

sapi12288_katkarapu-kirjolohigratiini_0000

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit