Mainokset

Minipaguet viikunoilla ja rusinoilla resepti

Mainokset

Ainekset
25 g hiivaa
2 1/2 dl vettä
1 rkl oliivioljyä
1 1/2 dl grahamjauhoja
1 tl suolaa
5 dl vehnäjauhoja
Täyte: 2 rkl oliiviöljyä
1 dl viikunahaketta
1 dl pähkinärouhetta
Ohjeet
Murenna hiiva kulhoon. Lämmitä vesi 37 asteeseen ja kaada hiivan
sekaan. Sekoita kunnes hiiva on liuennut. Lisää öljy.
Lisää grahamjauhot ja suola. Lisää sitten vehnäjauhot ja vaivaa
notkeaksi taikinaksi. Anna nousta liinan alla vähintään tunti.
Vaivaa taikina jauhotetulla pöydällä. Jaa kahteen osaan ja kauli
suorakulmioksi. Penslaa öljyllä ja sirottele viikuna- ja pähkinärouhe
taikinalle ja leikkaa 7 cm leveiksi paloiksi ja rullaa ne kääröiksi ja
vedä ja kierrä vähäsen
Anna paguettien nousta vielä liinan alla noin 20-30 minuuttia. Paista
225 astetta noin 10 minuuttia

Hakusanat:

Kuva galleriasta

englantilainen_aamiainen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit