Mainokset

Viski-juustokakku

Mainokset

Resepti: Viski-juustokakku

  • 150 g Columbia Wilhelmiina-pikkuleipiä
  • 3 rkl kaakaojauhetta
  • 3 rkl sulatettua voita
  • 2 rkl sokeria
  • 2 rasia maustamatonta tuorejuustoa (á 170 g)
  • 2 keltuaista
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 ½ dl sokeria
  • ½ dl viskiä
  • 2 dl kermaa
  • 1 dl vahvaa kahvia
  • 5 liivatelehteä
  • 2 valkuaista
  • ½ dl sokeria
    1. Murskaa keksit. Sekoita joukkoon kaakaojauhe, voi ja sokeri. Painele
      seos irtopohjavuoan pohjalle, paista 150 asteisessa uunissa 10 min.
      Sekoita keskenään juusto, keltuaiset, sokerit, viski ja vatkattu kerma.
      Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 10 min, purista vesi pois ja liota
      kuumaan kahviin. Jäähdytä hieman. Lisää liivateliemi
      juusto-kermaseokseen. Vatkaa valkuaisia ja lisää loppuvaiheessa sokeri.
      Nostele valkuaisvaahto varovasti täytteen sekaan. Kaada täyte
      jäähtyneelle pohjalle ja laita kylmään. Anna hyytyä n. 4 tuntia. Tarjoa
      lisänä appelsiinista leikattuja lohkoja tai marjoja.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    tomaattikeitto

    Leave a Reply

    You must be logged in to post a comment.

    Mainokset
    Sivut
    Uusimmat reseptit